Menu

Kinderfeestjes

Vier je kinderfeestje in Plaswijckpark

Vier je verjaardagsfeest in Plaswijckpark. Kom onbeperkt ravotten of loop mee met onze dierenverzorgers! Plaswijckpark biedt ouders en kinderen verschillende leuke & spannende opties aan om uit kiezen.

Dierenfeest

Maak jouw feest super speciaal en waan je een echte dierenverzorger. Met onze dierenfeestjes kom je dichter bij onze dieren dan ooit! Ga je voor een Beestenfeest en maak kennis met de dieren of ga je voor de Dierendaghap? De programma’s duren ongeveer 1 uur en daarna kan jij helemaal losgaan in het park. Je start altijd in het leuke leslokaal, waar je meer te weten komt over de dieren. Er wonen ook een aantal griezelige beesten in het leslokaal, die wil je zeker niet missen.

Na alle avonturen heb je vast trek gekregen! Een heerlijke verjaardagshap is inbegrepen bij je feestje. Je kunt kiezen uit een Oma Kookt of Opa Kookt menu. De Oma Kookt Menubox bestaat uit poffertjes met poedersuiker, een stukje vers fruit, een pakje Wicky 0% en een leuke verrassing. De Opa Kookt Menubox bestaat uit friet, kipnuggets, een stukje vers fruit, een pakje Wicky 0% en een leuke verrassing. Na zo’n stoere hap heb jij weer genoeg energie om te spelen!

Beestenfeest (5+)

Met het Beestenfeest ga je op een speciale rondleiding door Dierenwijck en voer je ondertussen de leukste beesten. Je start in het leslokaal in de Speelkas waar een dierenverzorger jullie opwacht. Kijk hoe de otters staan te springen als jij met voer langskomt of de nandoe’s die met hun grote witte vleugels beginnen te flapperen. Je hoort allerlei leuke weetjes van de dierenverzorger, terwijl jij ze aan het voeren bent.

Beestenfeest voor peuters (3 & 4 jaar)

Er is ook een Beestenfeestje speciaal voor kinderen van 3 & 4 jaar. Je start in het leslokaal in de Speelkas waar een dierenverzorger jullie opwacht. Tijdens dit feestje kom je heel dicht bij alle aaibare dieren op Aai-land en het Boerenplein. Je mag ze voeren en je leert van alles over deze lieve beesten.

Dierendaghap (5+)

Met de dierendaghap maak je een lekkere traktatie voor de leukste beesten.
Jullie gaan zelf met groente en fruit aan de slag en gaan deze schillen en snijden. Voor kinderen
jonger dan 7 jaar snijdt de dierenverzorger het eten en maken de kinderen er een mooie taart van.
Je start in het leslokaal in de Speelkas waar een dierenverzorger jullie opwacht.
De daghap mag je vervolgens voeren aan de leukste beesten op het Boerenplein en Aai-land.

Apentocht (geschikt voor jong en oud)

Wil je iets heel speciaals meemaken? Kies dan voor de Apentocht. Tijdens dit feest mag je zelf het vari-verblijf in om deze bijzondere halfaapjes met de hand te voeren. Je kan ze aaien, ze zijn super zacht! En grappig, want soms springen ze zelfs op je schouders.

Je start in het leslokaal. Hier krijg je een vari-expeditie overall aan, zodat je op een echte dierenverzorger lijkt. Vervolgens ga je in de voerkeuken van de dierenafdeling (achter de schermen) zelf voer klaarmaken. Hier hoor je ook alles wat je wilt weten over de halfapen. Vervolgens ga je naar ze toe om ze te voeren. Natuurlijk sluiten we het feestje af, we eindigen weer in het leslokaal, waar je je overall uit kunt doen, je handen kunt wassen, vragen kan stellen en je je spullen eventueel op kan halen.

Bijzonderheden

 • Minimaal 7 dagen van te voren reserveren.
 • Het Beestenfeest voor peuters (3 & 4 jaar) is te reserveren vanaf 5 vol betalende kinderen tot max. 8 kinderen.
 • Het Beestenfeest en de Dierendaghap (5+) zijn te reserveren vanaf 5 vol betalende kinderen tot max. 10 kinderen. Bij grotere groepen gaat dit in overleg.
 • Vergeet niet de leeftijd van de jarige te vermelden bij reservering.
 • Voor een goed verloop vragen wij in ieder geval één ouder mee te gaan met het feestje.
 • De Beestenfeesten en de Dierendaghap zijn te reserveren op alle dagen van de week, om 11 uur, 13.30 uur en 15.00 uur. Voor en na het feest kunnen de kinderen ravotten in het park.
 • Bij de Dierendaghap mogen kinderen vanaf 7 jaar zelf snijden. Voor kinderen jonger dan 7 jaar snijden wij het eten.
 • De Apentocht is alleen te boeken om 15:00 uur. Je kan met maximaal 6 personen deelnemen aan de Apentocht.

Prijzen

* De entree tot Plaswijckpark is bij de prijs inbegrepen.
* Oma en/of Opa kookt menu is inbegrepen in de prijs.
* Genoemde prijs is prijs per kind.
* Kinderen met een jaarabonnement betalen 9,75 euro.
* Volwassenen zonder jaarabonnement of Rotterdampas betalen de reguliere entreeprijs.
* De menubox is niet inbegrepen bij de entreeprijs voor volwassenen.
* De Apentocht kost 115 euro en is inclusief toegang tot het park en exclusief een menu.
* Optioneel: Waterijsje – 1,15 euro per stuk

* Optioneel: Donuts – 2,60 euro per donut.
* Optioneel: Limonadekan 0% suiker en geen kunstmatige zoetstoffen – 4 euro per kan (1,5 liter).
* Optioneel: Verjaardagstaart – 17,50 euro (max. 10 stuks).
* Optioneel: Versierde cake: chocolade of roomboter cake met chocoladesaus of aardbeienjam en toppings- 9,95 euro (max. 12 stuks).
* Optioneel: Uitnodigingskaarten – 5 euro (10 stuks).

*Annulering van dit feestje kan uiterlijk tot 48 uur vóór aanvang van het gereserveerde bezoek. Indien het feestje niet 48 uur vooraf wordt geannuleerd, wordt er 5,00 euro per kind in rekening gebracht. Dit in verband met het inplannen van onze personeelsleden.

Beestenfeest
€ 20,00
Dierenfeest
€ 20,00
Apentocht
€ 115,00

Knutselfeest

Knutselkoningen en koninginnen opgelet want je kan nu in Plaswijckpark heel veel knutselplezier beleven! Met de grappige knutselmaterialen van Pakje Plezier maak jij de leukste duurzame knutsels. Pakje Plezier is een sociale onderneming die haar restmaterialen ontvangt van lokale ondernemingen. Alle materialen worden op maat gesneden door jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking. Je kan kiezen uit twee knutselpakketten: het toverstaf of zwaard pakket of het speeleiland pakket. Ga helemaal los met veren, bubbelplastic, dopjes en andere frutsels. Tijdens het knutselen kan je genieten van overheerlijke donuts en limonade. Bij uw reservering kunt u extra begeleiding boeken die enthousiast uitlegt wat alle materialen zijn en hoe jij jouw knutsel het allerleukst kan maken!

Van zo’n creatief uurtje heb je vast trek gekregen. Er is een heerlijke verjaardagshap inbegrepen bij je feestje. Je kunt kiezen uit een Oma Kookt of Opa Kookt menu. De Oma Kookt Menubox bestaat uit poffertjes met poedersuiker, een stukje vers fruit, een pakje Wicky 0% suiker en een leuke verrassing. De Opa Kookt Menubox bestaat uit friet, kipnuggets, een stukje vers fruit , een pakje Wicky 0% en een leuke verrassing. Na zo’n stoere hap heb jij weer genoeg energie om te spelen!

Reserveer op tijd! Je ontvangt automatisch een bevestiging per email. Heb je deze niet ontvangen, controleer dan je spambox. Indien er n.a.v. de reservering nog onduidelijkheden zijn nemen onze medewerkers contact met u op. Heeft u nog vragen of zijn er wijzigingen t.o.v. de eerdere reservering, neem dan contact met ons op.

Voor wie

Speciaal voor kinderen vanaf 4 jaar

Bijzonderheden

 • Minimaal 5 dagen van tevoren reserveren.
 • Dit feestje is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. Vergeet niet de leeftijd van de jarige te vermelden bij uw reservering.
 • Dit feestje is te reserveren vanaf 5 vol betalende kinderen tot max. 10 kinderen. Bij grotere groepen gaat dit in overleg.
 • Voor een goed verloop vragen wij in ieder geval één aanwezige ouder tijdens het feestje.
 • Dit feestje heeft geen begeleiding van een Plaswijckpark medewerker. Dit kunt u er wel bijboeken.
 • Duur van het knutselen: max. 60 minuten.
 • Afhankelijk van het weer wordt het knutselfeest binnen of buiten gevierd.
 • Het knutselfeestje wordt gegeven om: 12.30 uur, 14.00 uur en 15.30 uur. Voor en na het feest kunnen de kinderen ravotten in het park.

Prijzen
* De entree tot Plaswijckpark is bij de prijs inbegrepen.
* Oma en/of Opa kookt menu is bij de prijs inbegrepen.
* Genoemde prijs is prijs per kind.
* Kinderen met een jaarabonnement betalen 9,75 euro.
* Volwassenen zonder jaarabonnement of Rotterdampas betalen de reguliere entreeprijs.
* De menubox is niet inbegrepen bij de entreeprijs voor volwassenen.

* Optioneel: Donuts – 2,60 euro per donut.
* Optioneel: Waterijsje – 1,15 euro per stuk.
* Optioneel: Limonadekan 0% suiker en geen kunstmatige zoetstoffen – 4 euro per kan (1,5 liter).
* Optioneel: Verjaardagstaart – 17,50 euro (geschikt voor 10 personen).
* Optioneel: Uitnodigingskaarten – 5 euro (10 stuks).
* Optioneel: Versierde cake: chocolade of roomboter cake met chocoladesaus of aardbeienjam en toppings- 9,95 euro (max. 12 stuks).
* O
ptioneel: Begeleiding van een medewerker – 15 euro.

*Annulering van dit feestje kan uiterlijk tot 48 uur vóór aanvang van het gereserveerde bezoek. Indien het feestje niet 48 uur vooraf wordt geannuleerd, wordt er 5,00 euro per kind in rekening gebracht wanneer begeleiding is bijgeboekt. Dit in verband met het inplannen van onze personeelsleden.

Knutselfeest
€ 20,00

Ravotfeest

Een hele dag onbeperkt ravotten in Plaswijckpark met je verjaardag! Nodig al je vrienden en vriendinnen uit om door de verkeerstuin te sjezen, kom onze vernieuwde binnenspeeltuin Huis in de Heuvel ontdekken, word een echte ontdekkingsreiziger in Dierenwijck en nog veel meer!

Na al dat ravotten heb je vast trek gekregen! Er is een heerlijke verjaardagshap inbegrepen bij je feestje. Je kunt kiezen uit een Oma Kookt of Opa Kookt menu. De Oma Kookt Menubox bestaat uit poffertjes met poedersuiker, een stukje vers fruit, een pakje Wicky 0% en een leuke verrassing. De Opa Kookt Menubox bestaat friet, kipnuggets, een stukje vers fruit , een pakje Wicky 0% en een leuke verrassing. Na zo’n stoere hap heb jij weer genoeg energie te spelen!

Reserveer op tijd! Je ontvangt automatisch een bevestiging per email. Heb je deze niet ontvangen, controleer dan je spambox. Indien er n.a.v. de reservering nog onduidelijkheden zijn nemen onze medewerkers contact met op. Heeft u nog vragen of zijn er wijzigingen t.o.v. de eerdere reservering, neem dan contact met ons op.

Voor wie

Speciaal voor kinderen van alle leeftijden

Bijzonderheden

 • Minimaal 2 dagen van te voren reserveren.
 • Dit feestje is geschikt voor kinderen van alle leeftijden. Vergeet niet de leeftijd van de jarige te vermelden bij reservering.
 • Dit feestje is te reserveren vanaf 5 vol betalende kinderen tot max. 15 kinderen. Bij grotere groepen gaat dit in overleg.
 • Voor een goed verloop vragen wij in ieder geval één ouder mee te gaan met het feestje.
 • Te reserveren op alle dagen van de week

Prijzen
* De entree tot Plaswijckpark is bij de prijs inbegrepen.
* Oma en/of Opa kookt menu is bij de prijs inbegrepen.
* Benoemde prijs is prijs per kind.
* Kinderen met een jaarabonnement betalen 5,75 euro.
* Volwassenen zonder jaarabonnement of Rotterdampas betalen de reguliere entreeprijs.
* De menubox is niet inbegrepen bij de entreeprijs voor volwassenen.
* Optioneel: Donuts – 2,60 euro per donut.
* Optioneel: Waterijsje – 1,15 euro per stuk.
* Optioneel: Limonadekan 0% suiker en geen kunstmatige zoetstoffen – 4 euro per kan (1,5 liter).
* Optioneel: Verjaardagstaart – 17,50 euro (geschikt voor 10 personen).
* Optioneel: Uitnodigingskaarten – 5 euro (10 stuks).
* Optioneel: Versierde cake: chocolade of roomboter cake met chocoladesaus of aardbeienjam en toppings- 9,95 euro (max. 12 stuks).

*Annulering van dit feestje kan uiterlijk tot 48 uur vóór aanvang van het gereserveerde bezoek.

Ravotfeest
€ 16,00

Verjaardagstaart

Wij kunnen een heerlijke slagroomtaart voor je verjaardag verzorgen, die jullie lekker met z’n allen kunnen oppeuzelen. Dit kost 17,50 euro. Liever een cake? Nu kan je ook een versierde cake krijgen. Die kost 9,95 euro.
Kies uit een chocolade of roomboter cake met chocoladesaus of aardbeienjam.
De toppings die erbij zitten zijn discodip en marshmallows.

Wil je een taart of cake op je feest? Geef dit dan door bij je reservering. Je kunt ook een eigen taart meenemen. Voor 10 euro regelen wij borden, bestek en een mes om de taart aan te snijden. Deze kan je dan bij ons in het restaurant opeten. Wil jij jouw taart opeten op één van onze picknickplaatsen dan brengen wij geen kosten in rekening. Wegens hygiëne eisen kunnen wij geen taarten bewaren.

Voor wie

Speciaal voor kinderen van alle leeftijden.

Bijzonderheden

 • Minimaal 2 dagen van te voren reserveren.
 • Te reserveren op alle dagen van de week.

 

Verjaardagstaart
€ 17,50
Cake
€ 9,95

* Annulering van de verjaardagstaart kan uiterlijk tot 48 uur vóór aanvang van het gereserveerde bezoek. Indien de taart niet 48 uur vooraf wordt geannuleerd, wordt deze 100% in rekening gebracht.

Annuleren

We gaan er natuurlijk niet van uit, maar mocht je toch niet kunnen op de gereserveerde datum dan kijken wij graag met jou naar een alternatieve datum. Eventuele annuleringen kunnen uiterlijk tot 48 uur vóór aanvang van jouw gereserveerde kinderfeestje. Kijk bij het soort feestje en/of de verjaardagstaart voor de overige voorwaarden van annulering.

Reserveer direct!
Reserveren

Schrijf je in voor meer avontuur

De laatste evenementen en nieuwtjes maandelijks in je mailbox.

 •  *
  naam@bedrijf.nl