Plaswijckpark | EDUDELTA COLLEGE EN PLASWIJCKPARK GAAN SAMENWERKEN - Plaswijckpark
Menu

EDUDELTA COLLEGE EN PLASWIJCKPARK GAAN SAMENWERKEN

Het Edudelta College uit Barendrecht en Plaswijckpark gaan vanaf het schooljaar 2017 – 2018 samenwerken. Deze samenwerking is tot stand gekomen in het kader van een nieuw programma binnen de mbo opleiding Dierverzorging dat in het teken staat van dierentuin dieren.

Binnen deze samenwerking verzorgen dierverzorgers van Plaswijckpark educatieve lessen waarin de kennis uit de praktijk wordt gedeeld met de studenten. Vanuit de theorie geven de vakdocenten van het Edudelta College de lessen. De lessen worden gegeven in Dierenwijck, het dierentuingedeelte van Plaswijckpark. Studenten die voor dit programma kiezen krijgen naast de lessen ook de kans om praktijkervaring op te doen binnen Plaswijckpark.

Plaswijckpark kijkt net als het Edudelta College uit naar deze mooie samenwerking. Het biedt een kans voor studenten om in de praktijk kennis te maken met de werkzaamheden die komen kijken in een dierentuin. Plaswijckpark werkt graag mee met de ontwikkeling van deze studenten en kijkt uit naar de samenwerking met het Edudelta College.

Schrijf je in voor meer avontuur

De laatste evenementen en nieuwtjes maandelijks in je mailbox.

  •  *
    naam@bedrijf.nl