Menu

De hele winter onbeperkt ravotten met het winterabonnement

Op ontdekkingstocht in het natuurlokaal, de apen na-apen of pirouettes draaien op het ijs tot je er zowat bij neervalt. Kom deze winter bij ons op avontuur! Met een winterabonnement (€36) kun je van 1 november 2022 tot en met 26 maart 2023 onbeperkt naar Plaswijckpark.

De hele winter lang is het park dagelijks tot 17 uur geopend. De waterattracties zijn gesloten, maar er is nog zo veel meer te doen! Minigolven, kabouters spotten, knuffelen met de dieren op het Aai-land en bij hondenweer kun je binnen in het Huis in de Heuvel alles doen wat je thuis niet mag. Wie van jouw vriendjes springt het hoogst op de bedden?

Op 19 november opent de overdekte schaatsbaan en kun je met de pinguïns over het ijs sjezen. Vanaf 6 december geniet je tijdens Winterwijck van winterse sferen in Plaswijckpark. Leef je uit tijdens verschillende sportieve activiteiten. Maak je (groot)ouders in op het ijs tijdens een potje curling of ijs-sjoelen of glij een rondje op de skiloopbaan. Na al die winterse pret kun je weer warm worden met een kop warme chocomelk met natuurlijk veel slagroom!

Winterabonnement

Het winterabonnement kun je aanschaffen bij de entree van het park of door hier te klikken. Voor dit abonnement geldt de Rotterdampas-korting niet.

 

Schrijf je in voor meer avontuur

De laatste evenementen en nieuwtjes maandelijks in je mailbox.