Menu

Compensatie voor abonnementhouders

Beste abonnementhouder,

Vanwege de coronamaatregelen is Plaswijckpark gesloten geweest. Daardoor heb je helaas enige tijd geen gebruik kunnen maken van je abonnement. Wij willen deze gemiste dagen graag compenseren en bieden je hiervoor drie verschillende mogelijkheden.

Doneren

In Plaswijckpark is tijdens de sluiting achter de schermen alles door gegaan. Het onderhoud, de vaste lasten en de verzorging van de dieren vragen veel geld. Ook hebben wij in deze periode de Havenspeeltuin compleet vernieuwd. Omdat er in deze maanden geen inkomsten waren, kunnen wij jouw steun goed gebruiken.

Wil jij Plaswijckpark helpen? Kies dan voor het doneren van je compensatie van het aantal verloren dagen aan ons park. Het helpt ons in deze uitzonderlijke tijd. Wij zijn je daar heel dankbaar voor!

Compensatie in de vorm van een voucher

Je kunt er ook voor kiezen om compensatie te krijgen in de vorm van een voucher. De waarde wordt berekend aan de hand van het aantal dagen dat Plaswijckpark gesloten is geweest en je abonnementsvorm.

De voucher kan je tijdens je bezoek aan Plaswijckpark besteden in de horeca of in de cadeauwinkel en is tot en met 31 december 2020 geldig.

Voorbeelden: je hebt een ouder of grootouder abonnement voor 3 personen à 153,50 euro. Dan is je compensatie: 153,50 euro / 366 dagen = 0.42 euro per dag x het aantal dagen dat je geen gebruik hebt kunnen maken van je abonnement. Voor een ouder of grootouder abonnement voor 3 personen met Rotterdampas (à 76,75 euro) is je compensatie: 76,75 / 366 dagen = 0.21 euro per dag x het aantal dagen dat je geen gebruik hebt kunnen maken van je abonnement.

Verlenging abonnement

De laatste mogelijkheid is het verlengen van het abonnement met het aantal dagen dat je geen gebruik hebt kunnen maken van je abonnement.

Wil je doneren? Dan hoef je niets te doen. Wij zijn je hier heel blij mee.

Wil je gebruik maken van de voucher of de mogelijkheid tot verlengen? Dan kun je je keuze aangeven door vóór 1 juli een mail te sturen naar info@plaswijckpark.nl. Graag ontvangen wij dan gelijk je naam, adres, geboortedatum en telefoonnummer.

We hopen je hiermee een passende oplossing te bieden. Mocht je nog vragen hebben, dan horen wij dit graag. Je kunt ons bereiken via info@plaswijckpark.nl of via 010 – 418 18 36.

Schrijf je in voor meer avontuur

De laatste evenementen en nieuwtjes maandelijks in je mailbox.

  •  *
    naam@bedrijf.nl