Menu

Compensatie

Van 15 december 2020 tot en met 18 mei 2021 was Plaswijckpark vanwege corona-maatregelingen gesloten. Om abonnementhouders en eventuele tickethouders tegemoet te komen, bieden wij compensatie aan.

Heb je een ticket gekocht tussen 1 oktober 2020 en 30 april 2021 via onze website?

Dan is deze geldig tot en met 31 december 2021. Je kan je ticket omboeken door contact op te nemen met info@plaswijckpark.nl.

Ben je abonnementhouder?

Vanwege de corona-maatregelen was Plaswijckpark gesloten. Daardoor kon je helaas geen gebruik maken van je abonnement. Wij willen deze gemiste dagen graag compenseren en bieden je hiervoor drie verschillende mogelijkheden.

Doneren

In Plaswijckpark ging ook tijdens de derde sluiting achter de schermen alles door. Het onderhoud, de vaste lasten en de verzorging van de dieren kosten veel geld. Omdat er in de tijd dat wij gesloten zijn geweest geen inkomsten binnenkwamen, kunnen wij jouw steun goed gebruiken.

Wil jij Plaswijckpark helpen? Kies dan voor het doneren van je compensatie van het aantal verloren dagen aan ons park. Het helpt ons in deze uitzonderlijke tijd. Wij zijn je daar heel dankbaar voor!

Compensatie in de vorm van een voucher

Je kunt er ook voor kiezen om compensatie te krijgen in de vorm van een voucher. De waarde wordt berekend aan de hand van het aantal dagen dat Plaswijckpark gesloten is geweest en je abonnementsvorm. De voucher kan je tijdens je bezoek aan Plaswijckpark besteden in de horeca of in de kadowinkel en is tot en met 31 december 2021 geldig.

Voorbeelden: je hebt een (groot)ouder abonnement uit 2020 voor 3 personen à 162 euro. Dan is je compensatie: 162,- euro / 366 dagen = 0.45 euro per dag x het aantal dagen dat je geen gebruik hebt kunnen maken van je abonnement. Voor een ouder of grootouder abonnement uit 2020 voor 3 personen met Rotterdampas (à 81,- euro) is je compensatie: 81,- / 366 dagen = 0.23 euro per dag x het aantal dagen dat je geen gebruik hebt kunnen maken van je abonnement.

Verlenging abonnement

De laatste mogelijkheid is het verlengen van het abonnement met het aantal dagen dat je geen gebruik hebt kunnen maken van je abonnement. Op de einddatum van je abonnement verlengen wij je abonnement met het aantal dagen dat het park gesloten is geweest.

Wil je doneren? Dan hoef je niets te doen en zijn wij je ontzettend dankbaar.

Wil je gebruik maken van de voucher of de mogelijkheid tot verlengen? Dan kun je je keuze tot en met 30 juni 2021 aangeven door een mail te sturen naar info@plaswijckpark.nl. Graag ontvangen wij dan gelijk je naam, adres, geboortedatum en telefoonnummer.

We hopen je hiermee een passende oplossing te bieden. Mocht je nog vragen hebben, dan horen wij dit graag. Je kunt ons bereiken via info@plaswijckpark.nl of via 010 – 418 18 36.

Schrijf je in voor meer avontuur

De laatste evenementen en nieuwtjes maandelijks in je mailbox.