Menu

Carnaval in Plaswijckpark

22 t/m 25 februari 2020

Carnaval in Plaswijckpark

Carnaval in Plaswijckpark betekent onvergetelijk veel lol! Natuurlijk is carnaval niet echt iets Rotterdams, maar wij grijpen elk excuus voor een leuk verkleedpartijtje. Zaterdag 22 t/m dinsdag 25 februari 2020 viert Plaswijckpark daarom carnaval en mag jij in je leukste carnavalskostuum komen! Ga jij in de draaimolen als clown of prinses? Of liever in de kabelbaan als vlinder of piraat?

Knutselen

Boven in Restaurant in de Heuvel kan jij jouw carnavalshoed knutselen met de leukste knutsels. Om de dag goed af te sluiten ga jij natuurlijk in jouw leukste kostuum mét carnavalshoed de schaatsbaan op. Grappig hoor, schaatsen op het ijs als bloem of in een koeienpak!

Suikerspin en popcorn

Bij een gezellige carnavalsdag hoort natuurlijk wat lekkers. Tussen 14:00 en 17:00 uur kan je op het Seizoensplein jouw lekkere snack halen voor 1,50 euro. Kies je voor popcorn of vind je een suikerspin lekkerder? Wij kunnen eigenlijk ook niet kiezen!

Disco on Ice

Laat tijdens Disco on Ice al je dansmoves zien op de schaatsbaan!
Van 15.00 tot 17.00 uur gaat de feestmuziek aan en kan jij dansen tot je erbij neervalt. Wie weet draaien ze wel jouw lievelingslied!

Schrijf je in voor meer avontuur

De laatste evenementen en nieuwtjes maandelijks in je mailbox.