Plaswijckpark | Bereikbaarheid Plaswijckpark - Plaswijckpark
Menu

Bereikbaarheid Plaswijckpark

Van 16 juli tot en met 10 augustus zijn er door de gemeente Rotterdam werkzaamheden gepland aan de rotonde Jasonweg – Argonautenweg. Tijdens de werkzaamheden is de omleidingsroute aangegeven met borden.

Fiets

Bij de entree van het park is een grote fietsenstalling met ruim voldoende fietsenrekken, scooterparkeerplaatsen en ruimte voor (elektrische) bakfietsen om je fiets te parkeren. Dicht bij de ingang zodat je direct het park in kan! Hier staan ook oplaadpunten, zodat je elektrische fiets ook opgeladen kan worden.

Openbaar vervoer

Plaswijckpark blijft tijdens de werkzaamheden goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Tram 25 heeft geen enkele hinder van de werkzaamheden en de rotonde blijft toegankelijk voor de lijnbus van de RET.

Auto

Kom je toch met de auto dan zijn er een aantal omleidingen rondom het park vanwege de werkzaamheden. Voor bezoekers die vanaf de N209 richting Plaswijckpark rijden zijn er extra parkeervoorzieningen gecreëerd langs de Jasonweg. Kom je vanaf de A20 afslag 14, volg dan de met borden aangegeven route richting Plaswijckpark. Vanuit de richting Hillegersberg is Plaswijckpark bereikbaar via de Molenlaan en vervolgens staat met borden de route aangegeven. Of via de Straatweg en vervolgens de Kleiweg. De gehele zomer zijn er verkeersregelaars aanwezig om alles in goede banen te leiden.

Meer informatie

Meer informatie over de bereikbaarheid en situatie rondom de rotonde Jasonweg – Argonoutenweg staat op de website van de Gemeente Rotterdam.

Schrijf je in voor meer avontuur

De laatste evenementen en nieuwtjes maandelijks in je mailbox.

  •  *
    naam@bedrijf.nl