Menu

Bekijk onze nieuwe na-apen

Pingo (33) en Marajo (31), onze twee mannelijke kapucijnaapjes, hebben nieuwe vriendjes gekregen! Onze kapucijnapen familie is uitgebreid met maar liefst vier nieuwe apen. In het verblijf zijn drie nieuwe dames en één heer gekomen. Kapucijnapen komen oorspronkelijk uit Latijns-Amerika. De nieuwe familie moet nog erg wennen aan hun nieuwe verblijf. Momenteel zitten zij in het buitenverblijf en Pingo en Marajo in het binnenverblijf. De twee groepen kunnen elkaar wel zien en ruiken en leren elkaar zo beter kennen. Wanneer ze helemaal gewend zijn worden de twee groepen samengevoegd.

Is jouw apennaam gekozen?
Van 1 tot 15 augustus kon je meedoen met de namenwedstrijd voor onze apen. Er zijn heel wat inzendingen binnengekomen en hier is een selectie van gemaakt. Onze nieuwe apen hebben, dankzij jullie inzendingen, de volgende namen gekregen:

Yuna
Zaza
Bonga
Xavi

De winnaars krijgen deze week bericht. Zij mogen gratis het park in met een vriendje of vriendinnetje voor een ontmoeting met onze nieuwe apen.
Wij willen iedereen bedanken die heeft meegedaan aan de namenwedstrijd en willen in het bijzonder de winnaars feliciteren!

 

Schrijf je in voor meer avontuur

De laatste evenementen en nieuwtjes maandelijks in je mailbox.