Menu

Welke naam heeft de nieuwe alpaca?

Donderdag 17 januari heeft onze Alpaca-familie er een lid bijgekregen. Onze Bibi is in de ochtend bevallen van een kleine meid! De vader van deze dame is Chico. Moeder en het veulen zijn al te bewonderen in de Hooiberg in Dierenwijck dus kom snel kijken!

Spannend

Het was nog even spannend donderdagochtend! Het veulen is het eerste kind van Bibi en ze moest er duidelijk erg aan wennen. Ze stond het veulen niet toe bij haar te drinken. Gelukkig hebben onze dierenverzorgers ingegrepen. Na een aantal hoognodige flessen en wat tijd is Bibi nu wel gewend aan haar nieuwe rol als mamma en gaat het drinken ook goed.

En ze heet…

Op 18 januari kon iedereen een naam inzenden die moest beginnen met een G. Er zijn meer dan 700 namen ingezonden voor de pasgeboren alpaca. Uit alle inzendingen is door de jury, bestaande uit dierenverzorger J. Zwart en parkmanager F. Nijveld, een top 4 gemaakt die bestond uit: Ginny, Gabby, Gigi en Guapa. Na lang wikken en wegen is er uiteindelijke gekozen voor de naam: Guapa, dat in het Spaans ‘mooi meisje’ betekent. Wij zijn erg blij met de naam en willen iedereen bedanken die heeft deelgenomen. De winnaars krijgen een meet and greet met de alpaca en krijgen een leuke verrassing.

 

Schrijf je in voor meer avontuur

De laatste evenementen en nieuwtjes maandelijks in je mailbox.

  •  *
    naam@bedrijf.nl