Plaswijckpark | Actie kinderfeestje in Plaswijckpark
Menu

Speciaal voor de jarige…

Vanaf woensdag 5 oktober start de Kinderboekenweek en dit jaar hebben zij een superleuk thema waar wij ons helemaal in kunnen vinden. Opa’s en oma’s, voor altijd jong!

Opa’s en oma’s spelen vaak een belangrijke rol in het leven van kinderen. De verschillende bezoekjes met de feestdagen of verjaardagen, in de weekenden, het oppassen voor-tussen-na schooltijd, in de avonduren of weekenden, de uitstapjes en ga zo maar door. Al die bijzondere momenten delen vele kinderen met hun opa’s en/of oma’s. Daarom is het zo leuk dat dit jaar het thema ‘Voor altijd jong’ is, hierdoor staan we met z’n allen even stil bij die bijzondere familieleden in ons leven.

Nu weten jullie wellicht dat wij allemaal hele leuke kinderfeestjes hebben, waaronder Opa’s Verrassingsmenu en Oma’s Verrassingsmenu. Speciaal tijdens de Kinderboekenweek hebben wij de volgende actie voor jullie:

Vier jij tussen woensdag 5 en zondag 16 oktober jouw feestje in Plaswijckpark met Opa’s of Oma’s Verrassingsmenu? Dan krijgt de jarige een heel leuk boek van ons cadeau! Wil je direct reserveren, dan kan dat via ons reserveringsformulier.

Ben je benieuwd naar al onze kinderfeestjes? Dan kun je natuurlijk HIER even een kijkje nemen.

 

Schrijf je in voor meer avontuur

De laatste evenementen en nieuwtjes maandelijks in je mailbox.

  •  *
    naam@bedrijf.nl