Plaswijckpark | Aangepaste openingstijden winterseizoen - Plaswijckpark
Menu

Aangepaste openingstijden winterseizoen

Vanaf maandag 29 oktober heeft Plaswijckpark gewijzigde openingstijden. Je bent elke dag tussen 10:00 en 17:00 uur van harte welkom in ons familiepark. Op dinsdag woensdag 5 december, donderdag 13 december, maandag 24 december en maandag 31 december sluit het park om 16:00 uur. Op eerste kerstdag en nieuwsjaarsdag is het park gesloten. 

Het wordt kouder en donkerder maar in Plaswijckpark is altijd genoeg te doen! Onze vernieuwde binnenspeeltuin Huis in de Heuvel bijvoorbeeld ligt klaar om ontdekt te worden. Vanaf 3 november is er ook een overdekte ijsbaan! Met 500 m2 glijplezier om onbeperkt te schaatsen. Je kunt de baan op met je eigen hockeyschaatsen, of een paar van ons lenen. Dat is gewoon inbegrepen bij de entreeprijs van het park. Ben je binnenkort jarig, dan kun je een schaatsfeest geven op de ijsbaan voor al je vrienden en vriendinnen!

Genoeg redenen dus om komende winter te komen ravotten in Plaswijckpark. Dat kan nu extra voordelig met ons winterabonnement. Meer informatie hierover lees je hier.

Plaswijckpark zet zich iedere dag in om zoveel mogelijk attracties geopend te houden. Dit zodat jij als bezoeker zoveel mogelijk kunt genieten van alle leuke attracties die er in het park te vinden zijn. Mocht het door het weer niet meer mogelijk zijn om een attractie open te houden dan vermelden we dat op de website bij onze algemene info button. Voor ieder bezoek weet je dus precies wat je te wachten staat in Plaswijckpark.

In het winterseizoen zijn de volgende waterattracties gesloten:

Kangaroetsjjj

Waterfietsen

Rondvaartboot

Havenspeeltuin

Vlottenvaart

Schrijf je in voor meer avontuur

De laatste evenementen en nieuwtjes maandelijks in je mailbox.

  •  *
    naam@bedrijf.nl