Menu

25 jaar op rij naar Plaswijckpark!

Jaarlijks haalt Stichting Roemeense Kinderhulp kansarme kinderen naar Nederland voor een onbezorgde zomervakantie. Dit jaar is deze stichting al voor de 25e keer te gast in Plaswijckpark om tijdens deze vakantie te genieten van het park en alle attracties dat het park te bieden heeft. Ieder jaar verwelkomt Plaswijckpark ongeveer 50 Roemeense kinderen en een aantal begeleiders uit Roemenië en Nederland om tijdens hun zomervakantie kosteloos een dag te komen ravotten.

Van al dat sjezen op de verkeerstuin, dieren knuffelen in Dierenwijck en kliederen bij de avonturenbeek krijg je natuurlijk flink trek. Plaswijckpark biedt samen met haar partners ieder jaar een lekkere lunch aan zodat iedereen voldoende energie heeft na het middageten om nog even door te gaan met spelen!

Zowel de organisatie namens Stichting Roemeense Kinderhulp als Plaswijckpark kijken terug op een super leuke dag. De vrolijke gezichten in de oranje shirtjes waren overal in het park te vinden! Volgend jaar zal weer een nieuwe groep kinderen kennis maken met het park.

Schrijf je in voor meer avontuur

De laatste evenementen en nieuwtjes maandelijks in je mailbox.