Menu
overzicht

Kom verse pannenkoeken eten!

Misschien heb je het al gezien én zelfs geproefd, maar misschien ook nog niet… Dan moet je zeker even verder lezen.

In de achterzijde van ons Theater bakken wij nu tijdelijk de lekkerste, verse pannenkoeken! Er is op deze plek namelijk een heus pannenkoekenrestaurant verrezen, onder de naam het Pannenkoektheater. Je leest inderdaad goed dat het tijdelijk is. We willen namelijk op deze locatie graag leren van onze bezoekers; wat vinden jullie de lekkerste pannenkoek en hoe kunnen wij jullie het beste bedienen. Vanaf april zullen wij namelijk het ‘echte’ pannenkoekenrestaurant openen in onze Dierenwijck.

Om te vieren dat jullie vanaf nu heerlijke vers gebakken pannenkoeken bij ons kunnen eten, hebben wij een leuke openingsactie bedacht. Vanaf vandaag geldt namelijk op alle pannenkoeken: 2 ‘halen’, 1 betalen.* Uniek in dit restaurant is dat je bediend wordt aan tafel. Wij komen dus de pannenkoek (en drankjes) gewoon lekker aan tafel brengen.

Wil je na je bezoek aan Plaswijckpark nog een lekkere pannenkoek eten? Dat kan in de voorjaarsvakantie (regio midden) en in de weekenden tussen 17:00 en 19:00 uur!  Voor bezoekers die alleen naar Plaswijckpark komen om te smullen van een heerlijke pannenkoek is het mogelijk telefonisch te reserveren, na 16:30 uur kun je dan gratis het park betreden en om 17:00 uur aanschuiven in het restaurant. Reserveer bij binnenkomst via de entree of telefonisch (010-4181836) een tafeltje om na sluitingstijd nog een pannenkoek te komen eten. Let op, zonder reservering is dit niet mogelijk en het park zelf sluit om 17:00 uur. Na 17:00 uur is enkel het Pannenkoek Theater geopend.

Het restaurant is geopend op woensdag, zaterdag & zondag en tijdens de voorjaarsvakantie (regio midden) dagelijks. Op deze dagen zijn er natuurlijk ook nog steeds leuke voorstellingen te bekijken in het Theater. Wil je weten welke voorstelling er speelt tijdens jouw bezoek, klik dan HIER.

* De goedkoopste pannenkoek krijgen jullie van ons! 

Schrijf je in voor meer avontuur

De laatste evenementen en nieuwtjes maandelijks in je mailbox.

  •  *
    naam@bedrijf.nl