Menu
overzicht

Halloween

Herfstvakantie: za 14 t/m zo 22 oktober

Het duurt nog heel eventjes maar van zaterdag 14 t/m zondag 22 oktober is het weer tijd voor pompoenen, griezels, spoken en spinnen, ofwel dan is het herfstvakantie. En dat betekent dat wij het park weer omtoveren in Halloween sferen! Ook deze herfstvakantie hebben wij dagelijks griezelig leuke activiteiten en zijn er weer speciale avondopenstellingen.

Overdag kun je tussen 11.00 en 17.00 uur lekker komen knutselen, heksenbezems maken en geschminkt worden als je favoriete griezel.

Halloween in Plaswijckpark is pas echt griezelig als het donker is, dus kun je weer spelen in het donker. Onze griezels zitten dit jaar weer door (bijna) het hele park verstopt. Tijdens het spelen kom je ze vanzelf tegen. Kom ook als je durft! Op woensdag 18 oktober is er een speciale avond (van 18.00 tot 21.00 uur) voor kinderen t/m 7 jaar. En op vrijdag 20  oktober is de avond (van 19.00 tot 22.00 uur) voor echte durfals van 8 t/m 12 jaar.

In de voorverkoop kost een entreekaart 5,50. Op de avond zelf betaal je 6,50 voor een entreekaartje. Kaarten kun je kopen door HIER te klikken.

 

Let op!

– Het park sluit op woensdag en vrijdag om 17.00 uur, i.v.m. de avondopenstelling! Op vrijdag gaat het park om 18.00 uur open en is het Restaurant in de Heuvel al geopend, tijdens deze speciale avondopenstelling is het mogelijk vooraf je entreekaartje in combinatie met een menu in het restaurant te kopen. Om 19.00 uur zal de griezelavond starten en gaan de griezelige delen van het park open.

– Jaarkaarten en Rotterdampassen zijn tijdens de speciale avondopenstellingen niet geldig zijn. Overdag kan je hier wel gewoon gebruik van maken.

– Honden zijn op beide griezelavonden niet toegestaan in het park. Tijdens deze avonden wordt er gewerkt met geluid-, rook- en lichteffecten gewerkt waar de dieren van kunnen schrikken.

– In verband met de verwachte toeloop van alle griezelfans tijdens de avonden adviseren wij, i.v.m. de geringe parkeergelegenheid, iedereen graag zoveel mogelijk met het openbaar vervoer of de fiets te komen. Plan HIER alvast je reis met het openbaar vervoer en lees meer over onze bereikbaarheid.

 

Schrijf je in voor meer avontuur

De laatste evenementen en nieuwtjes maandelijks in je mailbox.

  •  *
    naam@bedrijf.nl